Joki ICT:n laskutusosoite muuttuu 1.5.2022 alkaen. Uudet laskutustietomme näkyvät alla.

Verkkolaskuosoite: 003710684733
Verkkolaskuoperaattori: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126

Toivomme, että käytätte ensisijaisesti verkkolaskutusta. Mikäli ette pysty lähettämään laskuja sähköisesti, pyydämme toimittamaan paperiset ostolaskut osoitteella:
Joki ICT Oy
10684733
PL 100
80020 Kollektor Scan

Laskutustiedot
 

Joki ICT Oy julkaisee uutiskirjeitä ajankohtaisista asioista, saat ne sähköpostiisi, kun lähetät sähköpostiosoitteesi meille Tilaa uutiskirje-lomakkeella.

Lue viimeisin julkaistu syyskuun uutiskirje

Kesä alkuun Raahen kaupungin ICT-palveluiden liikkeenluovutuksella Joki ICT:lle. Yhtiö on jo aiemmin tuottanut kaupungille tietoliikennepalvelut, nyt yhtiön hoidettavaksi siirtyivät kaupungin päätelaite-, helpdesk- ja käyttöpalvelut. Asiakkaina ovat kaupungin eri toimialat & yksiköt, konserniyhtiöt sekä Raahen seudun koulutuskuntayhtymä.

Liikkeenluovutuksessa Raahesta yhtiöön siirtyi kaikkiaan yhdeksän ICT-osaajaa kasvattaen samalla yhtiön käytössä olevia tiloja Softpoliksessa. Joki ICT:n pääluku ylitti tässä yhteydessä 50 hengen rajan ollen nyt 52.

Toivotamme Raahesta siirtyneet lämpimästi tervetulleeksi Joki ICT:lle!

Joki ICT Oy :n henkilökuntaa on ohjeistettu tartunnan ja karanteenin varalta. Hoidamme työtehtäviämme mahdollisimman paljon etätöinä. Asiakaspalvelussamme käytämme ensisijaisesti sähköisiä välineitä.

Varamiesjärjestelyt on tehty ja tiimivastaavia on ohjeistettu sairastumis- ja karanteenitilanteiden varalta.
 

Ota käyttöön Joki ICT Oy:n sähköinen allekirjoitus. Tarjoamme lisenssit veloituksetta syyskuun 2020 loppuun saakka.

Ota yhteyttä asiakasvastaava Pekka Saaraseen!

puh. 040 646 0233

Lue lisää sähköisestä allekirjoituksesta

Pyhäjoen kunta päivitti www-sivujensa julkaisujärjestelmän. Nyt sivut on toteutettu Joki ICT Oy:n Drupal Kunta-palvelulla. Päivityksen myötä www-sivut ovat saavutettavuusvaatimusten mukaiset. 

Pyhäjoen www-sivujen ulkoasu ja sisältörakenne siirrettiin uusille sivuille. 

Uudet www-sivut ovat nyt teknisesti saavutettavat ja sivujen sisältöä voi käyttää ruudunlukijaohjelmilla. Sivuilla navigointi on helppoa ja onnistuu näppäimistöllä ja erilaisilla apuvälineillä.

Tutustu www-sivuihin! 

 

 

Raahen seudun kehitys on Raahen seutukunnan eli Pyhäjoen, Siikajoen kuntien sekä Raahen kaupungin välinen yhteistyöorganisaatio. Raahen seudun kehitys tarjoaa yrityspalveluja, aluekehittämistä, sijoittumispalveluita sekä verkostojaan Raahen seutukunnan yrityksille.

Uusille www-sivuille www.raahenseudunkehitys.fi on toteutettu yrityksille vuorovaikutteisia sähköisiä palveluita mm. palvelu, jolla yritykset voivat ilmoittaa omista tapahtumista ja/tai uutisista. Yritykset voivat myös ilmoittaa myynnissä tai vuokrattavissa olevista toimitiloista sekä avoimista työpaikoistaan.

Raahen seudun kehityksen www-sivut ovat responsiiviset ja saavutettavat. Sivujen teknisestä toteutuksesta on vastannut Mika Isopoussu Joki ICT Oy:lta. Ulkoasu on Raahen kaupungin brändin mukainen.

Sivut on uudistettu asiakas ja sisältö edellä!

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion uudet www-sivut on toteutettu Joki ICT Oy:n Drupal Kunta-julkaisujärjestelmällä. Uudet sivut ovat saavutettavat ja  mobiilikäyttöiset.  

Käy tutustumassa www.kalliopp.fi

 

Tule mukaan vaikuttamaan! 

Aika ja paikka

pe 24.1. klo 8:30 - 15:30,
Kylpylähotelli Sani, kokoustila Kuutti, 2.krs,
Jukupolku 5, Kalajoki (karttalinkki)

Ilmoittautuminen 22.1.2020 klo 16 mennessä

Tietosuoja

Ohjelma

8:30 Aamukahvit ​
9:00 – 9:20 Alustus ja katsaus sähköisen asioinnin nykytilaan, Joki ICT Oy​
9:20 – 9:30 Ohjelmistorobotiikka, Sami Krank, Kalajoen kaupunki
9:30 - 11:30 Pienryhmätyöskentely​ toimialoittain
11:30 – 12:30 Lounas​
12:30 – 13:30 Työpajojen tulosten esittely
14:00 – 14:15 Kahvit​
14:15 – 14:45 Keskustelua ja päätös hankkeen aloittamisesta
14:45 - 15:00 Päätössanat, Joki ICT Oy
15:00 - 15:30 Hankkeen ydinryhmä kokoontuu

Tervetuloa!

 

Infokartta Oy päivitti alueellisen karttapalvelumme (https://kartta.jict.fi) uuteen versioon.

Älykännykällä tontit kätevästi kartalla

Päivityksen jälkeen karttapalvelu on skaalautuva ja käyttäjä näkee mobiilinäkymässä oman sijaintinsa kartalla GPS-paikannuksella.

Tonttipörssin osalta uudistuvat tontin tietojen näyttäminen sekä tontinvaraus- ja tiedustelulomakkeiden käytettävyys mobiilinäkymässä.

Yhteistyötä jo toistakymmentä vuotta

Infokartta Oy ja Joki ICT Oy tuottavat alueellista karttapalvelua yhteistyössä siten, että Infokartta Oy kehittää ja ylläpitää InfoGis-karttapalveluohjelmistoaan Joki ICT Oy:n palvelimella. Infokartta Oy tarjoaa asiakkaille kartta-aineistojen työstämiseen liittyvää asiantuntijatyötä ja ICT Oy vastaa ensisijaisesta ylläpitotuesta asiakkaan ylläpitäjille.

Kunnan luonto- ja ulkoilureitit kartalla

Raahen kaupungin tietohallintoasiantuntija Virpi Stång kirjoittaa www.saavutettavuusvaatimukset-sivun blogikirjoituksessa muun muassa seuraavasti:

Saavutettavuus on onnistuneen yhteistyön tulos

Kuntasivustossa saavutettavuus ei ole sooloilua, vaan yhdessä tekemistä. Se on yhteistyötä visuaalisen suunnittelijan, järjestelmätoimittajan ja sisältötuottajien kesken. Kun sitoudumme samaan päämäärään ja autamme toinen toisiamme, verkkosivuston saavutettavuus varmistetaan myös tulevaisuudessa. Sivusto kerrallaan teemme verkkomaailmasta sellaisen, kuin sen olisi aina pitänyt olla.

Lue lisää Virpin blogikirjoituksesta miten saavutettavuus toteutetaan ja saadaan osaksi toimintatapoja. Joki ICT Oy:n osalta saavutettavuuden toteutuksesta julkaisujärjestelmäämme vastasi tekninen asiantuntijamme Mika Isopoussu.

Joki ICT Oy toteutti www.meidankalajoki.fi  -sivut Drupal-julkaisujärjestelmällä. Samassa yhteydessä sivujen ulkoasua uudistettiin.

Käykääpä tutustumassa Kalajoen vesistön tilaan ja vesienhoitotoimenpiteisiin sekä kaikkeen muuhun mielenkiintoiseen tietoon Kalajoesta.

Meidän Kalajoki-sivusto

Raahen Kuntokeidas Vesipekalle toteutettiin uudet kuntokeitaan palveluita vastaavat www-sivut. Uudet www-sivut saivat uuden osoitteen www.vesipekka.fi

Vesipekan www-sivut

 

Sivujen ulkoasusta ja toteuttamisesta drupal-palvelulla vastasi websuunnittelija Mika Isopoussu.

 

Iin kunnan uudet www-sivut toteutettiin Jok iICT Oy:n Drupal Kunta-palvelulla. Iin kunnan uusi ulkoasu on Laboratorio Uleåborgin käsialaa. Iin kunnan sivujen uusi ulkoasu, rakenne ja toiminnallisuudet tukevat saavutettavuutta.

Kuva Iin kunnan uusista www-sivuista.

Alavieskan kunta päivitti www.alavieska.fi -sivunsa Joki ICT Oy:n Drupal Kunta -palveluun. Sivut on suojattu sertifikaatilla ja ne ovat teknisesti saavutettavat. Nyt kuntalaiset ja Alavieskassa tapahtumia järjestävät voivat ilmoittaa tapahtumansa julkaistavaksi kunnan www-sivujen tapahtumakalenterissa. Ajankohtaiset tiedotteet löytyvät suoraan etusivulta ja haetuimmat sivut pikalinkeistä ja etusivun alaosan nostoista.

Kuva Alavieskan kunnan www-sivujen etusivusta.

Uusien www-sivujen ulkoasusta ja  drupal-järjestelmän toteutuksesta vastasi websuunnittelijamme Mika Isopoussu.

Kannonkoskelle uudet www-sivut Drupal Kunta-palvelullamme

Websuunnittelijamme Mika Isopoussu vastasi sivujen teknisestä toteutuksesta sekä ulkoasusta. Kunnan sivut ovat teknisesti saavutettavat.

Tutustu uusiin www-sivuihin!

 

 

Saavutettavuusvaatimukset käytäntöön

Laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta velvoittaa viranomaisia kuten kuntia tekemään verkkopalveluistaan eli verkkosivuistaan saavutettavuusvaatimusten mukaisia. 

Tarjoamme uusien www-sivujen toteuttamiseen Drupal Kunta-verkkopalveluamme, jolla kunnan www-sivut ovat teknisesti saavutettavat ja niissä on huomioitu saavutettavaan sisältöön vaadittavat komponentit. Opastamme uusien www-sivujen sisällöstä vastaavia ylläpitäjiä selkeän ja saavutettavan sisällön tuottamiseen sekä avustamme mm. saavutettavuusselosteen laatimisessa.

Nykyisille Drupal Kunta-verkkosivuasiakkaille tarjoamme drupal-verkkopalveluun teknisen saavutettavuuden päivitystä sekä opastusta saavutettavan sisällön tuottamiseen.

Kysy lisää!

Joki ICT:n varsinainen yhtiökokous hyväksyi perjantaina 22.3. yhtiön osakkaiksi Kannonkosken, Kempeleen ja Kyyjärven kunnat. Yhtiöllä on tämän jälkeen kaikkiaan 25 omistajaa, joista 21 kuntia, 3 kuntayhtymää ja 1 kuntien 100-prosenttisesti omistama yhtiö. Yhtiön omistaja- ja sitä kautta myös toiminta-alue ulottuu Kempeleestä Pohjoisen Keski-Suomen alueelle.

Yhtiökokous vahvisti myös vuoden 2018 tilinpäätöksen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 1 464 602,84 € ja tilikauden voitto 40 217,47 €. Yhtiö on nyt kasvanut yli 100 % kahtena peräkkäisenä vuotena liikevaihdolla ja henkilöstömäärällä mitattuna.
 

Uusi palvelumme O365 ympäristöön

Suojaa luottamukselliset viestisi Joki ICT:n salatulla sähköpostipalvelulla. Palvelumme on helppo käyttää ja toimii O365 ympäristössä. Lue lisää ICT-palvelustamme.

Kysy lisää ja pyydä tarjousta Aki Hankoselta tai Anita Rättyältä

 

Kivijärven kunnalle toteutettiin www-sivut Joki ICT Oy:n Kunta verkkopalvelulla. Sivujen ulkoasun suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi web-suunnittelija Mika Isopoussu.

kivijarven_uudet_sivut_0.JPG

 

Uudet visitraahe- sivut julkaistu www.visitraahe.fi.  Klikkaa ja testaa sivujen rakennetta, ihastu!

Sivuston ulkoasu noudattaa Raahen uutta brändiä (lue lisää: https://www.raahe.fi/viestinta/brandi). Sivujen teknisestä toteutuksesta vastaa Joki ICT Oy:n websuunnittelija Mika Isopoussu

visitraahe.JPG

Siikalatvan alueen vuokra-asunnot Kestilässä, Piippolassa, Pulkkilassa ja Rantsilassa esitellään nyt asuntokohtaisesti Siikalatvan Vuokratalojen www-sivuilla. Sivuilta löytyvät vapaana ja vapautumassa olevat asunnot kätevästi ja asunnon hakemisen saa käyntiin sähköisellä lomakkeella.

Sivujen ulkoasusta ja toteutuksesta Joki ICT Oy:n Drupal-palvelulla toteutti websuunnittelija Mika Isopoussu Joki ICT Oy:ltä. Myös www-sivujen sertifikaatti ja verkkotunnus (domain) on Joki ICT Oy:n palveluista.

siikalatvanvuokratalot.JPG

 

Ylivieskan kaupungin ICT-palvelut ulkoistettiin 1.10.2018 Joki ICT Oy:lle ja kaksi kaupungin ICT-asiantuntijaa siirtyi palvelukseemme. Ylivieskan kaupunkia palvelee nyt yhteensä neljä Joki ICT Oy:n työntekijää. Työasemapalvelut ovat jatkossa yhä keskeisemmässä roolissa Joki ICT:n palvelutarjonnassa. 

 

 

Raahen kaupungin uusi brändi-ilme julkistettiin 28.9.  - samalla julkaistiin kaupungin uudet www-sivut!

Kaupungin uudet www-sivut on toteutettu Drupal Kunta-palvelullamme. Samassa yhteydessä julkaistiin myös Raahen museon ja nimensä uudistaneen Tapahtumatalo Raahen www-sivut. 

raahen_ulkoasu_1.JPG